Info@linktrades.nl

Linkbuilding

Laat uw metrics groeien!

In de basis is linkbuilding het verkrijgen van links van derde websites die verwijzen naar jouw website. Hoe meer relevante websites er naar jouw website verwijzen hoe meer vertrouwen zoekmachines als Google hieruit gaat halen dat jouw website een autoriteit is rondom de onderwerp die te maken hebben met jouw website.

Daarbij is het belangrijk naar dit kwalitatieve links zijn waardoor een natuurlijk linkprofiel ontstaat. Dit betekent dat het lijkt voor zoekmachines alsof deze relevante links op een natuurlijk manier, en dus niet gemanipuleerd lijken, naar jouw website verwijzen.

Om de vraag wat is linkbuiding of wat is linkbuilden te beantwoorden gaat het dus met name om het verkrijgen van kwalitatieve links van derde websites die gerelateerd zijn qua onderwerp aan die van jou. Door deze links te verkrijgen kom je uiteindelijk hoger in Google.

99
%
Hoger Domain Authority
99
%
Hoger Trustfollow
99
%
Hoger Citation Follow
99
%
Hoger Domain Rating
Wat werkt het beste voor mijn website?
  • SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Onder SEO vallen alle werkzaamheden die je uitvoert om ervoor te zorgen dat je website hogere posities pakt in zoekmachines, zoals Google.
  • SEO linkbuilding is een van de belangrijkste onderdelen binnen je SEO online marketing strategie. Naast het optimaliseren van je website voor zoekmachines zijn links of verwijzende domeinen een doorslaggevende factor voor Google om jouw plaats in de page rankings te bepalen

Wij bieden mogelijkheden voor iedereen!

Website Analysis

Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.